Рейтинг обговорення:
  • 0 Голосів - 0 Середнє
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Яке сьогодні свято? Привітання та інформація — Doba.pp.ua

Хочу представити вашій увазі дуже корисний та позитивний ресурс — сайт Doba.pp.ua (https://doba.pp.ua/).

Яке сьогодні свято? Привітання, побажання та інформація про цей день — все це ви знайдете на Doba.pp.ua.

На нашому сайті ви можете легко дізнатися, яке сьогодні свято, які видатні події відбулися в цей день в історії України та світу. Крім того, у нас зібрана величезна база контенту для того, щоб ви могли порадувати своїх рідних та друзів: знайдіть найкращі привітання у віршах та прозі, красиві листівки та щирі побажання для близьких на будь-яку подію.

Окреме місце на нашому сайті займають державні та релігійні свята, які відображають багату культуру, традиції та історію нашого народу. Ми ретельно готуємо матеріали до кожного такого дня, щоб ви могли більше дізнатися про значення свята та поділитися цими знаннями з іншими.

Заходьте на сайт, зберігайте в закладки та ніколи не забувайте вітати своїх близьких!

Твій сайт заслуговує бути першим.
Відповідь

Дуже класний і зручний сайт! Я постійно забуваю вчасно привітати родичів чи колег зі святами (особливо з днем ангела). А тепер просто заходжу на Doba.pp.ua зранку, дивлюсь, яке сьогодні свято, копіюю гарне привітання і відправляю у Вайбер чи Телеграм. Особливо подобається, що є вже готові красиві листівки — дуже економить час!

Живу в [object Object]. Прошу не турбувати.
Відповідь

Дійсно корисний ресурс, хочу похвалити розробників та контент-менеджерів.

Мені дуже імпонує, що на сайті приділяється велика увага саме нашим українським державним та релігійним святам, які відображають багату культуру та історію нашого народу. У наш час дуже важливо знати і шанувати свої традиції, а не лише запозичені свята. Однозначно додав сайт собі у закладки, буду користуватися!

Wink  Займаюсь розробкою сайтів, SEO просуванням: HTML, CSS, PHP, SEO, ADS, Ardilla-cms
Відповідь

Перейти на форум:

Користувачі, які переглядають цю тему: Гостей: 1